Cantare electronice comerciale

Alegerea cântarului comercial potrivit nevoilor de business 

Un cântar comercial este esențial în multe industrii pentru măsurarea de produse sau materiale. Printre aceste industrii care au nevoie de un cântar metrologic de calitate se numără cea alimentară, agricolă, de logistică, de transporturi și de construcții, chimică și farmaceutică sau cea a reciclării și gestionarii deșeurilor.

Este necesară stabilirea funcționalităților suplimentare de care este nevoie, cum ar fi conectivitate la rețea, memorie pentru stocarea datelor sau funcții de etichetare / imprimare pentru a alege cantarele electronice potrivite. Totodată, trebuie evaluat ce cantitate maximă de greutate este de cântărit cu un cântar electronic comercial și că acesta poate susține acea capacitate. Un alt aspect important de menționat este ca aceste cântare electronice cu verificare metrologica să fie potrivite pentru mediul de lucru, pentru a alege un model de cantar de masa electronic rezistent la apă sau la praf, daca este cazul. 

Alte detalii care necesită atenție la cântarele electronice de vânzare sunt: dacă aceste cântare electronice omologate au funcții de economisire a energiei, ce sursa de alimentare folosesc, cât durează bateria, care sunt dimensiunile și dacă prețul este ajustat bugetului.

+ Vezi mai mult