Cantare animale

Tipuri de cantare pentru animale

În oferta noastră bogată de cântare pentru animale, vei găsi soluții ideale pentru diversele nevoi de cântărire ale animalelor. Aceste cântare sunt proiectate să ofere precizie și fiabilitate în cântăriri de animale vii și sunt disponibile în mai multe variante pentru a se potrivi diferitelor situații.

Cântar de animale de companie
Cântarul de animale de companie este perfect pentru cei care doresc să monitorizeze greutatea animalelor lor de companie. Aceste cântare sunt ușor de utilizat, oferă măsurători precise și sunt ideale pentru cabinetele veterinare sau pentru utilizarea la domiciliu.
Cântar de porci
Pentru fermele sau abatoarele care lucrează cu porci, avem cântare specializate pentru această categorie de animale. Acestea sunt concepute pentru a rezista la utilizarea intensivă și oferă o precizie excepțională în cântăriri.
Cântar pentru animale mari
Pentru animalele de dimensiuni mari, cum ar fi vitele sau oile, avem cântare care pot gestiona sarcini maxime și care sunt proiectate să reziste la condiții de lucru dure. Aceste cântare sunt esențiale în domeniul zootehniei și în fermele care se ocupă de creșterea animalelor mari.
Cântar electronic pentru animale vii
Cântarele electronice pentru animale vii sunt echipate cu tehnologie de ultimă generație pentru a asigura cântăriri precise și consistente. Acestea sunt ideale pentru fermele și abatoarele care necesită măsurători exacte ale animalelor în mișcare.
+ Vezi mai mult